Країна походження сировини – ПАР. Країна-пакувальник - Польща
Значна користь макадамії для організму обумовлена її багатим складом. Цей горіх містить рекордну кількість калорій - 718 ккал на 100 г. Але незважаючи на високу калорійність, макадамія багата на ненасичені жири, які допомагають знизити рівень холестерину в крові.
Макадамія також є джерелом вітамінів Е, РР та групи В. Вона збагачує організм марганцем, тіаміном, міддю, магнієм та залізом. Крім того, даний продукт корисний для травної системи завдяки вмісту клітковини та рослинного білка.
Макадамія має різнобічний позитивний вплив на організм людини:
1. Діє як потужний антиоксидант і допомагає боротися із запальними процесами завдяки високому вмісту флавоноїдів.
2. Нормалізує роботу нервової системи.
3. Знижує ризик розвитку хвороб серця.
4. Підтримує м'язовий тонус.
5. Захищає від діабету та метаболічного синдрому.
6. Сприяє збільшенню тривалості життя.
7. Профілактично впливає на захворювання суглобів та кісток.
8. Нормалізує менструальний цикл жінок.
9. Підвищує потенцію у чоловіків.
10. Знижує рівень цукру на крові.
11. Бореться із раковими утвореннями.
12. Сприяє регенерації клітин.
13. Активізує мозкову діяльність.
14. Є профілактикою проти хвороб Паркінсона та Альцгеймера.
Макадамія, незважаючи на свою калорійність, може допомогти в процесі схуднення завдяки наявності білка і клітковини. Тому вона часто входить у різні дієти. Крім того, макадамія покращує стан шкіри та волосся, а також може допомогти позбутися мігрені. Горіх також сприяє швидкому відновленню сил після фізичних навантажень чи хвороби.
Солодкий смак макадамії робить її чудовим доповненням до десертів, але горіх також має широкий спектр кулінарного застосування. Він може бути використаний як добавка до мюслі, основа для соусу песто або хумусу, інгредієнт у салатах замість грінок, добавка до хліба, борошно для випічки, посипання для тортів та мусів, основа для цукерок та інгредієнт у рибних стравах.
Завдяки своїм корисним властивостям, макадамія є цінним перекушуванням та добавкою до їжі, особливо для жінок. Він рекомендується додавати у вівсяні пластівці, випічку чи десерти. Макадамієве борошно, у свою чергу, є унікальним продуктом, який можна використовувати при випіканні замість молочних продуктів або яєць.
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Польща |
Вага | 0.25 г |
Тип | Макадамія |
Тип обробки | Сирий |
Фасовка | Пакет |