Мигдальне борошно — це дрібно подрібнені мигдальні горіхи. Одна з найкорисніших і найсмачніших.
Нею можна повністю замінити біле борошно у випічці. Але якщо ви хочете зробити дріжджове тісто, то краще змішати мигдальне борошно з пшеничним, щоб тісто піднялося.
Підходить для приготування практично будь-якої страви.
Основні властивості мигдалевого борошна:
Треба з обережністю застосовувати людям, які мають алергію на горіхи.
Зберігати продукт необхідно в сухому та прохолодному місці в щільно закритій тарі.
Компанія Targroch — польська компанія, яка спеціалізується на продажу харчових продуктів і харчових добавок. Працює на ринку вже понад 25 років. У своїй діяльності роблять величезний акцент на якості продуктів, а також на умовах їхнього зберігання. Система зберігання ґрунтується на принципі FIFO (First In, First Out), а також підтримують стандарти GMP, GHP і HACCP згідно Codex Alimentarius.
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага упаковки | 500 г |