Кокосовий цукор добувають із соку суцвіть кокосової пальми. Спочатку рідину збирають у контейнери, далі на повільному вогні її упарюють до стану сиропу. Частина сиропу використовують у своєму вигляді, а іншу продовжують упарювати до твердого стану. Кокосовий цукор може бути представлений у формі шматочків або піску. Це 100% природний продукт, який додатково не очищається.
Цукор кокосовий має карамельно-горіховий смак, помірно солодкий. Колір і смак залежать від сезону збирання врожаю і різновиду пальми.
Основні властивості кокосового цукру:
Продукт треба зберігати в сухому та прохолодному місці в щільно закритій тарі.
Компанія Targroch — польська компанія, яка спеціалізується на продажу харчових продуктів і харчових добавок. Працює на ринку вже понад 25 років. У своїй діяльності роблять величезний акцент на якості продуктів, а також на умовах їхнього зберігання. Система зберігання ґрунтується на принципі FIFO (First In, First Out), а також підтримують стандарти GMP, GHP і HACCP згідно Codex Alimentarius.
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Польща |
Тип цукру | Кокосовый |
Упаковка | Пакет |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Користувацькі характеристики | |
Вага упаковки | 500 г |